Om oss

Vi är vad vi heter. Gustaf Boman Network AB är en reklambyrå, ett litet bolag, en enmansarmé, med ett stort nätverk.

Det är copywriters, art directors, originalare, programmerare, projektledare, produktionsledare, fotografer, retuschörer och andra som jag regelbundet samarbetar med. Det här arbetssättet innebär bättre resultat och lägre kostnader, eftersom vi bara använder de kompetenser som behövs och bara för de timmar arbetet tar. Flexibiliteteten gör också att jag snabbt och enkelt kan anpassa kostymen för att ta både stora och små uppdrag.

Behöver du en strategisk FMCG kampanj som ska rullas ut i Norden?
Inga problem.
Vill du ha en ny logotyp eller ett bra upplägg till en mässa?
Det löser jag.

Under ”Nyheter” ser du mer av vad jag har gjort innan. Det är inte alla kunder eller uppdrag men en hel del av dem. Jag har arbetet med reklam och marknadsföring i 20 år och har hunnit göra de flesta typer av kampanjer för alla möjliga kunder. Flera av dem har blivit belönade i olika svenska och utländska reklamtävlingar. Jag är stolt över att mina jobb genererar uppmärksamhet och vinner priser. Men viktigast är att de boostar uppdragsgivarens affär.

Om du undrar hur det har gått ger jag gärna referenser. Och vill du ha smarta kommunikationslösningar är det bara att höra av sig.

Kontaktuppgifter hittar du under ”kontakt”, eller mailar direkt på; me@gustafboman.se.

Välkommen.

AUGMENTED REALITY

Har du fått vårat visitkort? Se oss i full färg och form genom vår app!
Finns nu att ladda hem på App Store | GB Network

AR | PRINT TARGET

AR | IRL

KUNDER

PRISSKÅPET